Samling:11:45
Klar förlust i seriepremiären
2019-09-23 11:38
Sandared - FIBK 10-3 (3-0, 5-1, 2-2)
FIBK föll i premiären borta mot topptippade Sandared. I första perioden var man inte riktigt på tårna och hemmalaget kunde alltför enkelt få gå upp till 3-0 efter ett instick, ett frislag och ett PP.

I andra utökar Sandared direkt till 4-0, men sedan höjer sig FIBK något. Reduceringen kommer också via Kasper Abrahamsson på en kontring. Under periodens andra halva rinner dock tyvärr siffrorna iväg till Sandareds favör. Hemmalaget är hetare på alla andrabollar och vassa i avsluten, samtidigt som FIBK blir för passiva och bolltittande i försvarsspelet. 8-1 på tavlan inför tredje och matchen avgjord.

FIBK avslutar dock med flaggan i topp och kämpar på ända till slutsignalen. 2-2 slutar sista, målen av Johan Sund och Stefan Särnefält. Kasper A fick pris som matchens lirare i bortalaget.

Nästa match hemma mot Tranemo IBK lördag 28/9 kl 15.00 i Odenhallen.