Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Falköpings IBK
Innebandy
Herrlag

Inför kval 2:3 - Mattias hyllar publiken och hoppas på lika bra stöd imorgon
2019-03-12 11:16
Bilden är inte tagen i dagarna - från säsongen 2011/2012
Vi håller en låg profil inför andra kvalmatchen imorgon då vi kan avgöra. Men det hindrar inte oss från att göra en intervju med Mattias Karlgren som gjort avstamp i sin comeback. 

Odenhallen, Falköping
19:30, Matchstart
Imorgon, Onsdag
Kval 2:3 mot Tibro IBK (0-1 till Fibken i matcher) 

En lång men ack så skön läsning ger vi er Karlgren som ger oss utförliga svar och hoppas på ett fantastisk stöd imorgon så som vi hade i lördags. Njut! 

Namn: Mattias Karlgren
Ålder: 34 år 
Position: Center/Mittgubbe (Vet ju inte riktigt vad Emil kallar det)
Favoritmat: Pestopasta 
Dryck: Loka citron
Låt just nu: Without You - Avicii

Snabbfrågor
Chips - Popcorn
Öl - Vin
McDonalds - Max 
Bamse - Lilleskutt
Hund - Katt 

Comeback och mål direkt hemma mot Säven, följer upp detta med 1+1 i lördagens kvalmatch, hur är känslan att vara tillbaka i FIBKEN?
- Känslan är väldigt god! Vi har ett riktigt gött go i laget och det har varit väldigt lätt att komma in i gruppen. Tycker vi har en fantastisk stämning i laget och det är otroligt roligt att vara en del av det. Det är otroligt roligt att vara tillbaka i moderföreningen och även att få till ett positivt kval i slutet av säsongen hade man ju bara kunnat drömma om!

Du har tagit över tröja nr 76, som har burits av ingen mindre än Jan "Kuben" Ekman. Den tröjan innehar ett stort ansvar, hur känns det?
- Oj, ja det är ju inte vem som helst som haft den tröjan innan. Det känns mycket ärofyllt att få bära Kubens tröja, och jag ska göra allt för att inte göra honom eller laget besviken. Kuben är ju känd som en stark målskytt så jag får väl försöka axla den rollen så gott det går.

Hur skönt var de att vinna första matchen i bäst av 3 mot Tibro? Hallen kändes fullast och FT-sporten noterade 266 personer på läktaren, hur skall vi få med oss allt stöd vi kan till hallen imorgon? 
- Det var en magisk känsla när slutsignalen ljöd. Tycker vi stundtals gör en bra match, men att vi sedan går ner oss lite för mycket. Men i det stora hela tycker jag att vi är det bättre laget, helt klart, sen vill man ju ge Tibro stort cred för den stämningen som vi fick uppleva i lördags, det var en bra inramning. Samtidigt tror jag att det kommer vara ännu bättre tryck och inramning på onsdag. Det är ju sådana här matcher vi spelare tränar för och som publik i detta läget måste det bli något alldeles extra! Är övertygad om att den publik vi hade med oss i lördags kommer vara lika fantastiska nu när vi har hemmaplan!

Hur skulle du förklara din spelstil? Spetsegenskaper osv!
- Svår fråga. Spelförståelsen och tekniken lyfter jag lite extra även om det var bättre förr. Spelstilen är väl i grunden ganska enkel sen är jag ju varken löpstark eller snabb så det försöker jag kombinera med smartes och lugn med bollen. 

Vem har sett hetast ut på träningarna och förtjänar ett extra öga på matchen?
- Jesper i målet gjorde ju en riktigt bra första match och har sett het ut även på träningarna. Sen måste jag även nämna vårt första backpar, Casper Ungh och Pontus Lennartsson. Casper har ett skönt lugn i sitt spel och ger trygghet för hela laget. En personlig favorit i Pontus tycker jag sista tiden varit helt magnifik. Grym bollbehandling och en grym blick för spelet. Var tillsammans med "Tony" fantastisk bra i lördags. Njut på onsdag av Lennartssons spel! 


Tack Mattias!
Kan vi få spela inför en fullsatt Odenhallen? Det märker vi. Hoppas att just DU befinner dig på plats!

Nyhetsarkiv
Provträning 23/42019-04-14 09:59
VP inför Elfhög2018-12-14 16:43
Seger i premiären!2018-09-28 22:53
Försäsongen är igång2018-05-19 17:39
Inför säsongen 2017/182017-09-22 10:17
 
Våra sponsorer