Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Falköpings IBK
Innebandy
Herrlag

GAMEDAY - KVAL - Redaktionen har fått låna "Lantz" några minuter
2019-03-13 13:42
Sådär gott folk. Idag gäller det! Tibro IBK kommer ikväll till våran hemmaplan för att göra upp i den andra kvalmatchen som är bäst av 3. Som ni alla vet kom ju faktiskt 2:a i serien samtidigt som vi besatte oss på tredjeplats där det skiljde fyra poäng lagen emellan. På försäsongen vann Tibro mot oss utan några svårigheter men när det väl gällde i serien tog vi och besegra laget i två av två matcher. Borta: 3-6 - Hemma: 10-7.

Vi spelare i Falköpings IBK önskar och hoppas att ni tar er till Odenhallen ikväll för att hjälpa oss till seger. Väl mött

Odenhallen, Falköping
19:30, Matchstart

Namn
: Marcus Lantz 
Ålder: 31 år 
Position: Forward 
Favorit mat: Allt som har legat på grillen 
Dryck: Dansk sportdryck 
Låt just nu: Slipknot - All out life 

Snabbfrågor 
Chips - Popcorn 
Öl - Vin 
McDonalds - Max 
Bamse - Lilleskutt 
Katt - Hund 

Du är en man med mycket fritidsintressen och familj på detta, hur har du fått ihop denna säsongen är min stora fråga? Fru, 2 barn, A och U-lag, försäsong, rally och ett intresse i mopeder, får man låna några timmar på ditt dygn? - En alldeles för snäll fru, en farmor som är barnvakt ofta och mycket planering så löser man det. Saker man tycker är roligt hittar man ju oftast tid för, det handlar ju om prioriteringar. 

U-lags serien är över för denna säsongen, lite mindre poäng och alldeles för många insläppta mål mot vad vi tänkte oss, tankar om den serien? - Vi har haft en väldigt tunn trupp till U-laget i år. Men med tiden så har många spelare kommit in i det riktigt bra och utvecklats mycket. Det har varit kul att se den utvecklingen, positivt inför framtiden! Men några poäng till hade ju inte skadat. 

En av de äldre i ett annars väldigt ungt lag, då har du fått kliva in lite som pappa åt oss. Är de något som faller dig naturligt? Jag menar kapten förra säsongen i a-laget och även en del detta året samt alla matcher du spelat i ulaget, du känns som en naturlig frontfigur? - Nja, naturlig frontfigur vet jag inte riktigt men självklart så vill jag driva på alla och vill att alla ska prestera på topp hela tiden. Jag tycker även att det är viktigt med ordning och disciplin på träningar och matcher. 

Hur skulle du förklara din spelstil? Spetsegenskaper osv! - Haha, spetsegenskaper vet jag inte om jag besitter så många, möjligtvis täcka boll med kroppen men det fysiska spelet är något som jag gillar. Att driva på mina lagkamrater i alla situationer brukar jag lägga mycket vikt vid, det ser jag som en bra egenskap. 

Vem har sett hetast ut på träningarna och förtjänar ett extra öga på matchen? - Alla är ju sjukt taggade inför matchen så det är svårt att välja ut någon speciell men Joppe och Johan Sund har sett riktigt vassa ut den senaste tiden. Båda två är riktigt snabba och kan nog snurra upp dom flesta på läktaren så det ska bli kul att se vad dom herrarna kan bjuda på ikväll.

Nyhetsarkiv
Provträning 23/42019-04-14 09:59
VP inför Elfhög2018-12-14 16:43
Seger i premiären!2018-09-28 22:53
Försäsongen är igång2018-05-19 17:39
Inför säsongen 2017/182017-09-22 10:17
 
Våra sponsorer