Glädje • Respekt • Gemenskap • Utveckling

Säsongsavslutning
2021-04-02 07:37

Vi börjar närma oss upploppet för säsongen med träning som vanligt nu på söndag (påskdagen).

Söndagen den 11/4 är sedan sista träningen för säsongen.
Vi kommer då köra ett lite skojigare tema med mycket spel och kanske någon liten överraskning.
Träning den dagen som vanligt med samling kl 8:45 och klockan 10 samlas vi utanför hallen där alla barn bjuds på fika och sedan kör vi en medaljutdelning för alla våra duktiga medlemmar i innebandyskolan.

Här har föräldrar möjlighet att vara med utomhus, men vi får alla hjälpas åt att hålla avstånd osv.

* Se till att ert barn har med sig kläder för att kunna vara ute en liten stund efter träningen.

* Vi har ju ett par avhopp under säsongens gång och det vore jättekul om ni också hade möjlighet att komma och ta emot medalj samt fika lite. Alla barn som är registrerade medlemmar har fika och medalj som väntar på dem. Vill barnet vara med på träningen innan så går det givetvis jättebra, annars får man dyka upp klockan 10 utanför hallen om man hellre vill det.

Glad Påsk på er alla! 😊

/Tränarna