SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Falköpings IBK
Glädje • Respekt • Gemenskap • Utveckling

Uppstart Innebandyskolan
2022-09-13 11:00

Söndag 2 oktober är det dags att dra igång Innebandyskolan, som i år riktar sig till killar och tjejer födda 2015 och 2016. Vi vill hälsa alla barn som vill testa på innebandy välkomna till Ållebergsgymnasiets idrottshall på söndagar mellan 09:00-10:00. Medtag klubba, inomhusskor och skyddsglasögon.

 

Ledare från äldre lag kommer att hjälpa till med att hålla i träningarna vid de första tillfällena, men för att fortsätta driva laget därefter behövs ett antal föräldrar som kan hjälpas åt att vara ledare. Det finns många olika uppgifter man kan ha runt ett lag, inte enbart att hålla i träningar. Tidigare erfarenhet av innebandy är absolut inget måste. Styrelsen kommer finnas representerad på plats för att berätta mer om föreningen, förklara vad som krävs för att driva ett lag, informera om vilken hjälp och stöttning som finns att få samt svara på praktiska frågor.

 

Om du kan tänka dig att hjälpa till kring laget, eller har några andra funderingar - hör gärna av er till oss på falkopingsibk@hotmail.com.


Nyhetsarkiv
Uppstart Innebandyskolan2022-09-13 11:00
 
Våra sponsorer