SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Falköpings IBK
Glädje • Respekt • Gemenskap • Utveckling
Herrlag

Vara IBK
4 - 3
Falköpings IBK
Vara IBK4 - 3Falköpings IBK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 10 september, 19:30
Plats:Övrigt
Serie:Träningsmatcher 21/22
Samling:17:40, Klubblokalen
Uddamålsförlust i andra träningsmatchen
2021-09-12 14:26
De tre debutanterna Gustav Hendén Fälth, Joey Ehrhardt och Hugo Fredriksson, som alla stod för imponerande insatser.

Vara IBK - Falköpings IBK 4-3 (1-0, 2-1, 1-2)

FIBK åkte på fredagskvällen till Alléhallen för att möta division 2-laget Vara IBK i en träningsmatch. Då många ordinarie spelare saknades pga skador, sjukdomar och resor fick flera yngre förmågor chansen i bortalaget. I truppen fanns Nico Milton och Adrian van Oosten (födda 03), William Moberg (född 05) samt Gustav Hendén Fälth och Hugo Fredriksson (födda 06). Dessutom blev det debut för nye målvakten Joey Ehrhardt, senast i Skövde IBF.

 

Det var en jämn match med bra försvars- och målvaktsspel från båda lagen. Vara inlede starkt och satte sig tidigt i förarsätet målmässigt, men FIBK stod upp bra bakåt och skapade flera fina chanser. Det dröjde dock till en bit in i andra perioden innan första bortamålet kom, vilket betydde reducering till 3-1. Efter det tog Falköping övertaget spelmässigt, och jobbade sig rättvist upp till 3-3 i mitten på tredje. Man har bud på ett segermål, men istället blir det ett snöpligt slut när Vara kontrar in 4-3 i matchens absolut sista sekund.

 

En förlust i en träningsmatch är dock såklart inget vi hänger läpp för. Prestationen var bra och lovar gott inför framtiden. Nästa vecka väntar ny träningsmatch mot Fagerhult Habo IBK U.

 

Mål FIBK:
3-1 Pontus Lennartsson (Linus Martinsson)
3-2 Linus Martinsson (Gustav Hendén Fälth)
3-3 Jonathan Svensson (Pontus Lennartsson)


<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer