Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Falköpings IBK
Glädje • Respekt • Gemenskap • Utveckling
Herrlag

Säsongens pristagare i herrlaget
2018-04-21 18:00
Under herrlagets avslutning delades idag tre priser ut till spelare som på olika sätt utmärkt sig.

Träningspris - Martin Gustafsson
Motivering: "Mottagaren av årets träningspris har, bortsett från några pass på försäsongen, imponerande nog inte missat ett enda tränings- eller matchtillfälle. Han nöjer sig dock inte med det – efter i stort sett varje pass när det är möjligt stannar han kvar för att köra extra skotträning. Detta har också gett tydliga resultat på matchplanen, där han efter två tunga år äntligen lyckades bryta sin måltorka. 12 mål blev det till slut denna säsongen – flera av dem dessutom i kritiska skeden av viktiga matcher, såsom hemmamötena med Nossebro och Södra Ving. Han gör sin bästa säsong hittills, och med den fina träningsmoralen han besitter kommer utvecklingskurvan garanterat fortsätta stiga."

Tränarens pris - Kasper Abrahamsson
Motivering: "Tränarens pris går i år till en person som inte är den som hörs eller syns mest. Han är inte heller den som får de stora rubrikerna. Trots det är han väldigt uppskattad och viktig i gruppen. Han är i stort sett alltid på gott humör och ser till att sprida glädje och bidra till en bra stämning i alla sammanhang. Det är egenskaper som är extra beundransvärda med tanke på att han tyvärr, på grund av skadebekymmer, inte kunnat vara med i den utsträckning han hade räknat med på förhand. Skadorna har inte heller hindrat honom från att hjälpa klubben i andra sammanhang, där hans insatser vid dömning av ungdomsmatcher och bemanning av sekretariat varit otroligt värdefulla. Sammanfattningsvis är han en pålitlig lagkamrat och en mycket bra representant för Falköpings IBK. Nästa säsong hoppas vi se honom på planen igen.

Årets spelare - Victor Löfgren
Motivering: "Priset går till en person som under säsongen visat upp en mycket hög lägstanivå. Han har främst imponerat i sitt defensiva spel där han från sin backposition täckt otroliga mängder skott, men med sin snabbhet och spelsinne har han även varit ett effektivt hot i offensiven. Dessa kvaliteter har lett till att han fått stort förtroende i samtliga spelformer, vilket han också förvaltat med bravur. Därtill besitter han mycket rutin och taktisk kunskap som han också varit bra på att dela med sig av till sina lagkamrater i precis rätt lägen – när han pratar, då lyssnar alla. Sammantaget kan man konstatera att han utan tvekan varit en starkt bidragande orsak till att vi lyckades vinna serien och ta klivet upp till division 3."

Nyhetsarkiv
Pinsam derbyförlust2019-11-28 11:12
En poäng mot Tygriket2019-10-27 21:53
Provträning 23/42019-04-14 09:59
VP inför Elfhög2018-12-14 16:43
Seger i premiären!2018-09-28 22:53
Försäsongen är igång2018-05-19 17:39
Inför säsongen 2017/182017-09-22 10:17
 
Våra sponsorer