Innebandy
Herrlag

VP inför Elfhög
2018-12-14 16:43
En mycket tuff fredagsuppgift för vårat A-lag, gästande Elfhög som vi hade i premiären är inne i en väldigt bra period. Vi får hoppas på att vi får med oss tre poäng från denna match. Samtidigt som A-laget spelar åker vårat U-lag till Mariestad för att spela. 6 poäng?

Matchstart, 19:30
Odenhallen, Falköping

Faktaruta
Namn: Viktor Pettersen
Ålder: 23
Position: Back
Favorit mat: Mammas mat
Dryck: Loka Päron
Låt just nu: Blue - Dzeko

Snabbfrågor
Chips - Popcorn
Öl - Vin
McDonalds - Max
Bamse - Lilleskutt
Katt - Hund

Vinst senast mot säven i sudden. Två mål med 6 spelare på plan räddar upp till förlängning, hur känns de inför Elfhög med en uppåt gående trend? Det känns bra. Mycket bra tempo på träningarna med ett gott humör samt moralen känns stark.

Serien vänder, Premiärmotståndaren Elfhög gästar Odenhallen! Halva säsongen spelad och vi ligger på övre halvan, hur känns de efter förra sejouren i trean? Vi var inte samspelta alls på samma sätt som vi är i år. I år så har kedjorna hittat varandra och syns i tabellen. Stark försäsong ligger också grunden.

Hårdskjutande right back, vart ser du dina styrkor i ditt spel? Man kanske inte gör så mycket poäng men sliter alltid i försvaret och försöker sitta på så många skottäck som möjligt.

Sista matchen före juluppehållet, sedan blir de match igen 11:e januari borta mot Fritsla. Den längsta borta matchen för vår del denna säsongen samt förlust hemma, vad tror vi om den matchen?
Med lite ledighet och mycket julmat tror jag vi åker på bortamatch mer revanschsugna än vanligt!

Vem har sett hetast ut på träningarna och förtjänar ett extra öga på matchen? Casper Ungh har hittat tillbaka till sitt spel riktigt bra efter comebacken. Victor Löfgrens löpningar kan bli farliga också. Dom gubbarna gör poäng i matchen!

Provträning 23/42019-04-14 09:59
VP inför Elfhög2018-12-14 16:43