Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Falköpings IBK
Innebandy
Herrlag

Uppsnack med "Sebbe" inför kvällens match
2018-11-30 12:54
Matchstart, 19:30
Nårunga Sporthall, Vårgårda

Efter ett tungt poängtapp enligt laget så har vi åter dags för nästa match, borta mot Sävens BK. De kommer bjudas på kamp, då Säven gjort väldigt få mål, men även släppt in tredje minst mål i serien som Jumbo!
Kvällens intervjuoffer, en kille med hjärta av guld, positiv energi också alltid ett leende på läpparna. Har ni inte redan listat ut vem jag pratar om så ger jag er den unge men ack så rutinerade, Sebastian Bhiladvala!

Faktaruta
Namn: Sebastian Bhiladvala 
Ålder: 22 år
Position: Toppforward 
Favorit mat: Spaghetti al olio med prosciutto 
Dryck: Markus Lundéns Riesling 
Låt just nu: Shotgun - George Ezra 

5 Snabba 
Chips - Popcorn 
Öl - Vin 
McDonalds - Max 
Bamse - Lilleskutt 
Katt - Hund 


Vinst i sudden senast, efter vi tappat en 3-0 ledning, vad behöver vi ändra borta mot säven för att plocka 3 pinnar? - Det var lite tungt att vi inte fick med oss alla 3 pinnar, men ändå starkt att vända och vinna i sudden. Vi ska fortsätta att sätta vår starka defensiv och bli ännu effektivare i offensivzon. Jag tror att det är viktigt att få upp ett bra tempo och använda alla 5 spelare i anfall. Vi har flera riktigt duktiga femmor och alla måste se till att steppa upp det en nivå så ska vi se till att plocka med oss 3 pinnar.

Säven borta imorgon, vad vet vi om dem denna säsongen? Förutom att de startat lite knackigt? 
- Jag är faktiskt lite överraskad över deras mindre bra start. De som känner mig vet att jag har ganska dålig koll på förändringar som sker i de olika lagen runt om kring. Jag tror att de kommer vara inställda på 60 minuters hårt jobb imorgon och vi får helt enkelt se till att vara lika taggade. Tidigare år har de haft några riktigt fina lirare men om vår defensiv sitter så ska vi kunna lösa det. 

0+5 har hamnat lite i skymundan borta mot Trollhättans FF, har du gått och blivit en playmaker? - Efter att ha lirat med bröderna Martinsson i några år så plockar man upp ett och annat. Jag betvivlar dock att vi får se likande siffror, jag brukar ha rätt mycket tunnelseende i offensivzon. Men en riktigt smörig ass hatar man inte. 

Om du, som musikaliskt intresserad person skulle välja 3 låtar att ha som pepplåtar, vilka skulle dessa vara? - Oh bra fråga! Det är viktigt att ha en skön blandning, vi får börja med Don’t stop believin’, det är få låtar som kan få ett gäng brunstiga grabbar att sjunga så högt och falskt samtidigt. Sen får vi gå vidare och ta ’Till I Collapse med Eminem, ingen förklaring behövs. Sist men inte minst tar vi Fill me in - AFTR:HRS Mixcut med Loud Luxery, runt 45 sekunder in blir det riktigt magiskt. 

Vem har sett hetast ut på träningarna och förtjänar ett extra öga på matchen? - Johan Sund ser riktigt fin ut, släng ett getöga i statistiken imorgon så kommer hans namn garanterat att stå!

Nyhetsarkiv
Pinsam derbyförlust2019-11-28 11:12
En poäng mot Tygriket2019-10-27 21:53
Provträning 23/42019-04-14 09:59
VP inför Elfhög2018-12-14 16:43
Seger i premiären!2018-09-28 22:53
Försäsongen är igång2018-05-19 17:39
Inför säsongen 2017/182017-09-22 10:17
 
Våra sponsorer