Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Falköpings IBK
Innebandy
Herrlag

Zäta snackar upp inför söndagens hemmamatch
2018-11-24 21:01
Matchstart, 19:00
Frejahallen, Falköping

Vad gör man en söndagkväll i slutet av november? Sitter inne och längtar till veckans matcher med FIBKEN, perfekt! Söndag 19:00 smäller de faktiskt återigen för laget i Frejahallen! Vi ger er en veteran, en kille med passion och känsla för mål, Stefan ´Zäta´ Särnefält.


Faktaruta: 
Namn: Stefan Särnefält 
Smeknamn: Zäta 
Ålder: 32 (imorgon) 
Position: Högerforward 
Favoritmat: Tacos 
Dryck: Herrljunga Musteri AB (Apelsin juice) 
Låt just nu: D-Sturb – Losing myself 

5 snabba 
Chips - Popcorn 
Öl - Vin 
McDonalds - Max 
Bamse - Lilleskutt 
Katt - Hund 

Match imorgon mot Smedjan, men inte vilken dag som helst. Du fyller ju år! - Tackar, Ja denna gången hoppas jag man kan få fira med 3 poäng som bästa presenten. För 2 år sedan mot Elfhög, när man fyllde 30, var det sisådär kan man väl säga. 

Tre fantastiska poäng borta i ett mörkt Tibro, känslan? -Ja, det var fantastiskt gött och åka hem därifrån med 3 poäng en onsdagskväll. Vi gjorde en gedigen insats allihopa, alla bidrog med sitt spel.

Söndagens motståndare Smedjan, vad kan du om dessa herrar? -Sist vi spelade i division 3, så fick vi ju storstryk hemma vet jag. Returen var jag sjuk, men då gjorde bröderna Hofling en grym match där och spelade jämnt mot dom trots vi hade många spelare borta den matchen. Nu så vet man ju att dom har 3 bra spelare, Ingemarsson och nyförvärven från Säven, Hallén och Blomfeldt. Det kan bli en jämn drabbning i Frejahallen. 

Målskytt i en viktig match, har du varit förr! Men förklara gärna målgesten/na! - HAHA! Jag har faktiskt lugnat mig med det där. Vet inte varför, men man snappar ju upp från alla håll och kanter. Men Adam Colling gillar jag skarpt när han lirade i Karlstad. Nu i Falun får han begränsat med speltid. Men annars så är det där jag fått inspiration ifrån. Framför allt när vi kollade på kvalet till SSL, mellan Fagerhult och Karlstad i Mullsjö. Då var han och brorsan Tom Colling riktigt bra. 

Vad tycker du om säsongsinledningen rent lagmässigt? Vad är vi starka på och vad behöver vi gnugga lite hårdare? - Ja det har varit upp och ner. Tycker vi spelat bra dom senaste matcherna. Hade gärna velat spela om Fritsla och Horsby matcherna, för där underpresterade vi rejält. Men vi har fått ordning på vårat spel mer och mer nu. Så det är riktigt kul att det ger resultat. Men vi behöver göra fler mål, vi skjuter för dåligt i vissa lägen. 

Vem har sett hetast ut på träningarna och förtjänar ett extra öga på matchen? -Ja det är som föregående talare redan har sagt. Hannes Göransson, han är som ett nyförvärv för oss. Han har verkligen blommat ut och visat att han kan göra ett lika bra jobb defensivt som offensivt. Kul att vi har 2 kedjor som kan leverera i matcherna nu! 

Nyhetsarkiv
Pinsam derbyförlust2019-11-28 11:12
En poäng mot Tygriket2019-10-27 21:53
Provträning 23/42019-04-14 09:59
VP inför Elfhög2018-12-14 16:43
Seger i premiären!2018-09-28 22:53
Försäsongen är igång2018-05-19 17:39
Inför säsongen 2017/182017-09-22 10:17
 
Våra sponsorer